Whatsapp
Reserveer online Whatsapp

The cast

Patrick

Al oogt hij stukken jonger: Patrick is al ruim 20 jaar werkzaam als hairstylist. Eerst bij vooraanstaande salons. Nu voor zichzelf. Eigen baas is goud waard! Leeft voor zijn vak. Valt als een blok voor beweeglijk haar met een knipoog. Jureert. Leidt op. Likt graag theelepels met pindakaas af. Heeft verder nau-we-lijks onhebbelijkheden. Wél torenhoge ambities. Zoals voor de 3e keer een Coiffure Award winnen. Eens een koploper… Gaat geen creatieve uitdaging uit de weg. Test ‘m maar eens uit.


“There’s no ‘we’ in peanut butter”

Esty

Partner-in-crime van Patrick is Esty. Nog zo’n vakidioot die van wanten weet. Hoe meer folies, hoe beter. Als opgeleid colormaster is elke tint raak. Dan mag ze een festival of bordspel gezellig vinden; het is pas écht feest als er extensions in beeld komen. Eenzame klasse hoe Esty door de weelderige Great Lenghts navigeert. Om nog maar te zwijgen over haar visagiekunsten. Herboren huiswaarts! Simpelweg niet te doen om Esty níet leuk te vinden.

“Zorgen moet je doen, niet maken”

Loetje

Ach gos. Kijk dan! Onze Loetje. Parttime salon hond op dinsdag en donderdag. Klein van stuk, groot van karakter. Kan slapen en snurken als de beste. Eenmaal wakker een tikkie eigenwijs, maar veruit onze lievelingsmascotte.

“Don’t worry, sleep happy.”