Whatsapp
Reserveer online Whatsapp

Hello Summer!

Hydrateer, hydrateer en ooh ja...hydrateer.

Bij warm weer en veel zonneschijn verliest niet alleen je lichaam veel vocht maar ook je haar. Om je haren en/of de haarkleur mooi en gezond te houden adviseren wij de  HYDRATE-ME WASH, HYDRATE-ME RINSE en als aanvulling evt. de HYDRATE.ME.MASQUE van KEVIN.MURPHY. Deze serie bevat antioxidanten en vitamines die een mooie gezonde glans geven aan het haar en uitdroging tegen gaan.

Ook zijn er verschillende leave-in producten en reisverpakkingen te verkrijgen in de kapsalon, wij adviseren je graag.

HYDRATE.ME.WASH

HYDRATE-ME.WASH voedt het haar met hydraterende ingrediënten. Deze shampoo zit vol antioxidanten die het haar laten glanzen en het beschermen tegen verdere uitdroging. Dus de perfecte shampoo voor van nature droog haar of om droog haar te voorkomen. 

HYDRATE.ME.RINSE

HYDRATE.ME.RINSE is de perfecte aanvulling voor na het wassen, deze conditioner gaat verder waar de shampoo gebleven is! Laat de conditioner 1 á 2 minuten inwerken voor een optimaal resultaat!

HYDRATE-ME.MASQUE

HYDRATE-ME.MASQUE is een herstellend en hydraterend masker. Het masker geeft veerkracht en glans. Het bevat kakadu plum, zeewier en vitamine C die het haar verzorgen en hydrateren. Om je haar een maximale hydraterende boost te geven gebruik je het masker in combinatie met de HYDRATE-ME.WASH & RINSE