KEVIN.MURPHY® is born on the runway. Gemaakt door editorial stylist Kevin Murphy®. KEVIN.MURPHY® is een salon-only brand en is subliem in eenvoud: shampoos, conditioners, styling en finishing producten. Altijd zijn zij op zoek naar de nieuwste trends en hieruit maken ze producten. Alle producten zijn biologisch afbreekbaar, parabeen en sulfaat vrij en word niet getest op dieren. Dat is goed voor het milieu, de dieren maar ook voor u. Alle producten bevatten essentiële oliën, wat gezonder en beter voor uw haar is dan chemisch samengestelde producten.
KEVIN.MURPHY® is born on the runway. Gemaakt door editorial stylist Kevin Murphy®. Geen kapper maar hij miste tijdens zijn werk een aantal producten en ontwikkelde deze zelf.
KEVIN.MURPHY® is een salon-only brand en is subliem in eenvoud: shampoos, conditioners, styling en finishing producten. Altijd zijn zij op zoek naar de nieuwste trends en hieruit maken ze producten.
Alle producten zijn biologisch afbreekbaar, parabeen en sulfaat vrij en word niet getest op dieren. Dat is goed voor het milieu, de dieren maar ook voor u. Alle producten bevatten essentiële oliën, wat gezonder en beter voor uw haar is dan chemisch samengestelde producten.