ELLIS FAAS heeft naast de Skin Veil (de pen) ook dezelfde foundation verkrijgbaar in een flesje met een pompje. De vloeibare Skin Veil Foundation biedt de juiste dekking zonder dat het een masker lijkt of voelt. Dankzij ultrafijne ingrediënten is de Foundation in een dunne laag aan te brengen en is het product na een paar minuten onzichtbaar geworden terwijl de huid wel egaal is gemaakt. Daarnaast wordt de huid gevoed door Vitamine E en beschermd door SPF15.

SKINVEIL

Ter aanvulling op de SKIN VEIL Foundations heeft Ellis voor de Concealer gekozen voor een textuur die eveneens ‘onzichtbaar’ is maar dankzij de sterke dekking, oneffenheden, pigmentvlekjes en donkere kringen toch minder opvallen. Na het aanbrengen verzacht de concealer de huid onmiddellijk met hydraterende, anti-verouderende en regenererende eigenschappen. Dit dankzij unieke ingrediënten zoals karité-olie, rijstwas, en vitamines E en C.

concealer

Ellis Powder is een van de twee producten dat niet vloeibaar is. Het is zodanig ontworpen dat het precies past in het deksel van de ELLIS FAAS Holder of in de ELLIS FAAS Case. Er zijn drie tinten compactpoeders die allemaal even licht en transparant zijn en toch romig aanvoelen. Ze nemen fijne lijntjes en oneffenheden weg met een zweem van natuurlijk uitziende dekking. Omdat de poeders veel zeewierextract en vetzuren bevatten houden zij uw huid zacht, soepel en in vorm. En dat geldt ook voor de SPF 15 zonbeschermingsfactor. Bovendien is ook de ELLIS FAAS Poederdons uniek: deze bestaat uit twee lagen die op elkaar zijn geperst. De fluwelige kant wordt gebruikt om de poeder aan te brengen en met de sponzige kant kan het verdeeld.

POWDERSpelen met licht is een van de beste trucs in de make-up. Licht benadrukt vorm en gloed. Het aantrekken van licht om bepaalde delen van je gezicht zal het branden en het tot leven brengen. De beste manier om het licht aan te trekken om je gezicht is met de soft focus eigenschappen van de reflecterende parels in Ellis Glow Up. Deze fijngemalen deeltjes zorgen voor uitstraling met een zachte subtiele glinstering. Het laat een delicate gloed achter die helpt om eventuele onvolkomenheden te maskeren. Het geeft van een satijnzachte- en porselein afwerking. Breng de lichtgevende poeder op op delen van de huid waar het licht het eerst valt: je bovenste jukbeenderen, de brug van je neus, de cupidoboog van je lip en sleutelbeen. Spelen met licht creëert een verleidelijke nadruk op de botstructuur en verbetert uw gezonde- en jeugdige uitstraling. Glow Up’s glide-on applicatie geeft een fluweelzacht gevoel vanwege de micronisering technologie. Glow Up helpt de huid te beschermen, want het bevat vitamine E.

GLOWUPGOEDMake-up artist Ellis Faas heeft vier blushes ontworpen die, omdat het vloeibare blushes zijn, allemaal verkrijgbaar zijn in de kenmerkende ELLIS FAAS Pen. Omdat ze gemaakt zijn op basis van rozenwater hebben de blushes een verkoelend en harmoniërend effect, waardoor u er meteen fris uitziet. Daarnaast geven zij uw wangen een gezonde teint vanwege de toevoeging van een zachte, makkelijk te mengen zweem van kleur. De blushes zijn bedoeld om kleur aan te brengen, niet om het gezicht te modelleren. Breng ze daarom altijd aan op dat gedeelte van de wang dat uitsteekt als u glimlacht. U kunt een beetje kleur midden op de wang aanbrengen en dat vervolgens uitwerken met uw vingertoppen, of u kunt de applicator vullen met een kleine hoeveelheid van het product en het vervolgens licht uitstrijken.

blushgoed