Vier patronen, 36 kleuren : ELLIS LIPS bieden een scala aan looks, van subtiel tot levendige en glanzende kleuren. ELLIS RED, de Ellis Faas signature, is verkrijgbaar in drie texturen : Creamy Lips , Milky Lips en Glazed Lips. ELLIS LIPS zijn licht van gewicht, duurzaam en gemakkelijk aan te brengen. Parabenen-vrij en vol met vitamine E, ze trekken in de lippen, zonder dat daarbij een kleverig residu achterblijft. Zo blijven de lippen zacht en geconditioneerd.

Schermafbeelding 2015-03-11 om 20.12.12

Hot Lips is Ellis’ nieuwste, revolutionaire textuur voor de lippen. Omdat ze extreem veel pigment bevatten, is er maar een klein beetje nodig om een levendige kleur aan de lippen te geven. Een extreem langhoudende formule, zonder dat de lippen uitdrogen. A little goes a very long way! Geen parabenen, geen plakkerigheid en dierproefvrij.

Schermafbeelding 2015-03-11 om 20.11.28

Milky Lips is een langhoudende, vloeibare lipstick die hoog gepigmenteerde kleur geeft en een glossy finish. Superieur comfort, zowel bij het aanbrengen als op de lippen. Plumping werkstoffen verbeteren de hydratatie en maken de lippen gladder. Zeer geliefd door vrouwen die niet houden van het gevoel ‘lipstick te dragen’. De lichte textuur van deze hoog gepigmenteerde, dekkende lipstick die een geweldige definitie aan de lippen geeft. Breng een beetje aan voor een matte finish maak er met een extra laag een volle glanzende lip van. Met vitamine E, pruimenzaadextract en candelilla wax. Geen geur, geen smaak, geen parabenen en dierproefvrij.

Schermafbeelding 2015-03-11 om 20.14.53

Glazed Lips is een hoog gepigmenteerde lipgloss voor een ultra-glanzende, en tegelijkertijd een longlasting kleurexplosie, die transparantie combineert met intensiteit. Niet plakkerig, dus een superieur comfort bij het aanbrengen op de lippen. Plantaardige oliën verbeteren de hydratatie en beschermen de lippen. De megaglans laat je lippen optimaal uitkomen. Bevat naast de plantaardige oliën, vitamine C, tocotrienol (onderdeel van vitamine E) en omega 3 en 6. Geen geur- en smaakstoffen, geen parabenen en dierproefvrij.

Schermafbeelding 2015-03-11 om 20.11.15

Creamy Lips is een longwear lipstick die een pure kleur geeft en een glanzende finish die lang aanhoudt. Superieur comfort zowel bij het aanbrengen als op de lippen. Plumping werkstoffen verbeteren de hydratatie en maken de lippen gladder. De textuur van deze hoog gepigmenteerde, dekkende lipstick geeft een geweldige definitie aan de lippen. Zowel te gebruiken als een klassieke lipstick maar ook als lipbalsem. Met vitamine E, pruimenzaadextract en candelilla wax. Geen geur- en smaakstoffen, geen parabenen en dierproefvrij.