De liftende, verstevigende en beschermende Creamy Eyes formule is fluweelzacht op de ogen. Zelfs een dunne laag van deze formule is extreem langhoudend en blijft op z’n plek zitten totdat het verwijderd wordt met een make-up remover. Creamy Eyes is perfect voor een snelle smokey eye, want er is na het aanbrengen voldoende tijd om te smudgen voordat de formule opgedroogd is. Creamy Eyes kan ook gebruikt worden als een dik potlood. Champagneblad-extract (ook wel parakers genoemd), stimuleert de huideigen liftende eigenschappen. Koffie-extract stimuleert de collageen- en elastine productie en verbetert de natuurlijke huidbarrière. De lange houdbaarheid wordt verkregen door de synthetische polymeren in vluchtige oliën. De sponsige-, zachte-, mousse-achtige samenstelling is tot stand gekomen door de innovatieve siliconic wax en siliconic gel in combinatie met bijenwas. Creamy Eyes leent zich uitstekend voor layering.

Schermafbeelding 2015-03-15 om 13.24.35

Ellis Lights zijn meer dan gewoon highlighters. Hoewel ze vloeibaar zijn, drogen ze direct na het aanbrengen. Lights hebben een mooie gladde finish, zien niet plakkerig en geven geen vervelende ophoping in ooglijntjes. Voor een metallic effect op de ogen, over het gehele ooglid of hier en daar. In combinatie met Creamy Eyes geven Lights oneindig veel mogelijkheden om te spelen met schaduw en licht, precies waar het om draait met make-up!

Schermafbeelding 2015-03-15 om 13.24.52Schermafbeelding 2015-03-15 om 14.04.06Een mascara met een flexibele, crèmige textuur die elke individuele wimper perfect bedekt. Met één laagje accentueert de Ellis Mascara uw wimpers op een subtiele manier. Maar de textuur kan ook worden opgebouwd uit extra lagen voor een opvallender effect.

Schermafbeelding 2015-03-15 om 13.25.22

Net als de oogschaduw verandert ook de Ellis Eyeliner van een fluid in een poederachtige, extra matte finish. En vanwege het hoge gehalte aan pigmenten kunt u intens gekleurde lijnen tekenen. Het perfect gevormde eyelinerborsteltje is ontworpen in Japan en zorgt elke keer weer voor moeiteloze precisielijnen.

Schermafbeelding 2015-03-15 om 13.25.42