Dit jaar ga ik niet meedoen aan de Coiffure Award!!

Dit bleef ik volhouden en ik was er echt van overtuigd, stiekem nog steeds 😛

Waarom zou ik niet meedoen: nou……euhm omdat ik mijzelf weer moet overtreffen, het wedstrijd gevoel geeft slapeloze nachten, ik word extreem strijdlustig en daar word ik geen mooier mens van.

Oooooooh en niet te vergeten de onzekerheid. Valt het in de smaak? Is het wel goed genoeg? Pffffffff ik werd zo moe van dat gevoel. Als ze nou een dag na de inzending de uitslag van de nominaties geven en het weekend daarna het gala……. Hoppa in 1 week tijd, geen stress en door 😉

Gaandeweg het jaar besloot ik toch maar mee te doen. Ik weet het zo consequent als een nat vloeitje, maar nu ga ik de “colour technician of the year” mee doen. Een compleet anderere categorie, alles draait nu om kleur. Ik moet 4 foto’s inzenden. 1 model met een te gek gave kleur maken, het hele kleurproces moet je vastleggen op de foto en er moet een complete diagnose van het hele kleurproces geschreven worden.

Dit is voor mij een uitdaging. Geen competitie met mijn vorige serie en echt weer even diepgaan in mijn creativiteit. Heerlijk, toch weer meedoen, al voelt het als de eerste keer met deze categorie.

 “Wat een fijn gevoel om toch weer mee te doen mijn kappershart bloeit weer helemaal op!”

As maandag gaan we “shooten”. Ik heb een supermodel gevonden die, welke kleur het ook worden gaat, alles prima vindt.

Het idee zit in mijn hoofd nu de uitvoering nog!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik met de Coiffure Award naar Londen geweest om daar de uitreiking mee te maken van The Britisch Hairdressing Awards. Wat een gaaf gala is dat, oef…… Wat een mooie series, met open mond heb ik zitten kijken naar de genomineerde en winnende foto’s!

Op de terugreis van Schiphol naar huis begon het te malen en ja hoor je kan het al wel raden, in een split second had ik zo’n gave idee in mijn hoofd zitten en het concept stond als een huis. Aaaargh wel, niet, wel, niet, wel, niet………. Jaaaaaaaaaaaa, ik ga ook een dames serie maken, het moet er gewoon uitJ

Zeg nooit nooit, ik weet het, maar passie en creativiteit is als gember en rode peper “kaboem”! Ik kan het gewoon niet laten.

Uiteraard ga ik wederom voor de winst, maar ik ben eigenlijk heel relaxed. Het voelt goed, het voelt fijn, eigenlijk geen stress (nog niet althans). Gewoon lekker “shooten” heerlijk!

Ik hou jullie op de hoogte,