Whatsapp
Reserveer online Whatsapp

Bij Patrick™️ | Boekingsvoorwaarden


ONLINE AGENDA & ANNULERINGEN


Weet dat wij geen flexibele agenda hebben, gelukkig staan wij bijna altijd volgeboekt waardoor verzetten van een afspraak niet vanzelfsprekend is!

E-mail herinnering


Je ontvangt 48uur voor jouw afspraak een extra herinnering in de vorm van een e-mail. Soms belanden deze herinneringen in de spam-box van de ontvanger waardoor het lijkt of deze niet verstuurd is. Deze e-mail is daarom een extra geheugensteun, je bent echter zelf verantwoordelijk voor het noteren en nakomen van jouw afspraak. Mocht je niet meer weten wanneer je jouw afspraak hebt gemaakt neem dan contact met ons op.

Verzetten van afspraak


Klanten kunnen tot maximaal 72 uur van tevoren zelf online de afspraak verzetten, in de ontvangstmail die je krijgt zit de optie ‘afspraak verzetten’, hiervoor wordt niets in rekening gebracht. Mocht het binnen 72 uur zijn dien je persoonlijk contact met ons op te nemen en kijken we samen naar evt. mogelijkheden.

Binnen 24 uur voor behandeling – kosten = 75%


Klanten die hun afspraak binnen 24 uur voor behandeling annuleren wordt 75% van de behandeling in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en plaats.

Niet gekomen/Vergeten/Te laat, kosten = 100%


Klanten die geen gebruik maken van zijn/haar gereserveerde plaats of te laat zijn, alle mogelijkheden om een afspraak af te zeggen niet gebruiken en onaangekondigd niet verschijnen, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en plaats. Het No-Show systeem zal dit automatisch herkennen en bijhouden wie wel, wie niet of wie te laat is voor zijn of haar ingeplande afspraak.